,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Friday, March 30, 2012

Omul Copac

Omul copac Dede Koswara este un indonezian ce traieste in preajma orasului Jakarta si care sufera de o boala rara care face ca aspectul sau sa fie unul deosebit de ciudat asemanator unui copac. Dupa ce mai multi doctori au incercat sa ofere un diagnostic corect, intr-un final Dr Anthony Gaspari de la Universitatea din Maryland a ajuns la concluzia ca principala cauza a bolii este virusul uman Papilloma ( HPV ), un virus frecvent intalnit, dar al carei actiune este blocata de catre sistemul imunitar.
In cazul lui Dede, o boala genetica impiedica organismul sa se apere astfel incat, virusul reuseste sa deturneze mecanismele celulare de la activitatea normala si determina aparitia unor excrescente la nivelul mainilor si picioarelor asemanatoare unor organe vegetale. Odata cu aparitia acestor excrescente DEDE a fost ignorat de societate, el traind pe baza ajutoarelor oferite de familia largita si a unor incercari de a participa la spectacole dedicate oamenilor ciudati.

In urma unor tratamente situatia sa a inceput sa se imbunatateasca si speranta a crescut in sufletul sau.
Sper ca noi sa putem invata din asta ca unii chiar au probleme in viata





No comments:

Post a Comment