,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Friday, March 30, 2012

3D Ren - Stereofotografie

Astazi facem experimente!
Am facut si eu prima Stereofotografie(fotografie 3D) din viata mea si cui puteam sa o fac decat unui personaj remarcabil din umila mea casa. Daca veti incerca sa va uitati de la o distanta de aproximativ 40 de cm de monitor, la acest ren intr-un anume fel , veti avea ocazia sa-l vedeti tridimensional. Pentru aceasta trebuie sa va uitati drept la monitor si sa incercati sa va uitati cu ochiul stang la renul din stanga si cu ochiul drept la cel din dreapta, va alegeti un reper de exemplu o nara si incercati sa suprapuneti cele 2 imagini ale aceleiasi nari.
Ideea din spatele aceste fotografii este aceia ca, noi vedem 3D pentru ca al nostru creier primeste 2 imagini ale aceluiasi obiect, privinte din 2 unghiuri diferite, iar cand le uneste, la nivel cerebral apare si a treia dimensiune.
Sper sa reuseasca vreunul sa vada 3D acest ren si mai ales motoceii :)).


PS: nu va stresati, stati relaxati si uitati-va ca si cum v-ati uita in gol. Vreau comentarii doar de la cei care au reusit.

No comments:

Post a Comment