,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Tuesday, March 13, 2012

Ceahlau 2009 - iarna

Ma simt dator sa scriu doua randuri despre iesirea din acest week-end din Ceahlau, nu de alta dar a mers la inima.

Dupa ce am vazut pozele Ioanei din week-end-ul petrecut in Cehlau m-am decis sa merg cat de repede acolo, pentru ca nici nu fusesem de mult.

In acel moment erau deja 4 oameni ca doreau sa mearga, insa zilele treceau si acestia si-au schimbat planurile astfel incat joi nu mai aveam cu cine merge , asa ca ,trist fiind, mi-am pus status pe mess.

Primul care s-a decis a fost Ionut Vasiliniuc care m-a anuntat cu 14 ore inainte de plecarea autobuzului, ca merge sigur in Ceahlau(eram deja 2), pe la ora 12:00 cu 2 ore inainte de plecare mai primesc un "Hai ca vin si eu" de la George Topsa iar pe la 13:00 , cu doar o ora inaintea intalnirii noastre de la maxi taxi, a mai aparut un doritor Jora Ionutz(campionul national la facut bagajul-viteza).

Am ajuns la Durau pe la 6 seara, iar acolo ne-am intanit cu niste buni prieteni George, Alex, Oana, Maria si barbatul si am pornit cu totii la drum pe intuneric. Noi 4 golani, lenesi ne-am oprit la Fantanele si am inceput programul strict de relaxare ce se afla pe lista lucrurilor obligatorii , colegii au plecat dupa ce au savurat un ceai cu noi spre cabana meteo de pe platou.

A doua zi dimineata am urcat si noi dupa ei pe o vreme superba ,dar cu putina zapada. Ne-am reunit sus pe Toaca si apoi la Cabana Dochia unde am povestit de toate cele pana ne-a venit somnul.

A doua zi am urcat iar pe Toaca pentru al saluta pe Alex ,meteorologul de serviciu, apoi am inceput coborarea....ce s-a incheiat cu o afinata, gogonica murata etc la o pensiune din zona.
In concluzie ...ma bucur ca am iesit in Ceahlau, ma bucur ca m-am intalnit cu vechi prieteni si nu in ultimul rand ma bucur ca am avut o companie placuta in Ionut Vasiliniuc, George Topsa si Ionut Jora...multumiri tuturor si la mai mare.
Am incercat sa fac mai multe fotografii la apus si la rasarit dar nu am avut noroc de lumina prea multa..oricum cateva poze sunt aici , iar restul pe Fotoblog.

Durau



Ocolasul Mare



La schit



Mare de nori



Casuta noastra



emerge



Capre negre




Vf Toaca


No comments:

Post a Comment