,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Friday, March 30, 2012

Apa

Deschid o noua categorie pe blog, cea de documentare, cu un film rusesc despre apa. Este primul film care face legatura intre Stiinta si Credinta si care transmite ideea ca modul in care ne comportam cu Apa sau cu Oamenii de langa noi, influenteaza imediat si intr-un mod direct toate elementele implicate.
Un exeperiment a constat in 3 recipiente cu apa provenita din aceeasi sursa. Unui recipient i s-a multumit cu bunavointa, altuia i s-au adresat injurii iar al 3lea a fost lasat in pace, el fiind de fapt un recipient de control, neinfluentat. Dupa cateva zile, apa a fost inghetata pentru a fi studiate cristalele la microscop. Ce a trecut de lentila acestuia a uimit pe toata lumea. Apa careia i s-a multumit a format cristale simetrice de o frumusete rara, cea care a fost injurata si-a format cristalele intr-un mod oribil, iar apa de control a continut cristale normale.
Cu alte cuvinte " tot ceea ce faci conteaza" mai multe nu va spun despre film dar sunt deschis unor dezbateri prin comentarii.


No comments:

Post a Comment