,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Friday, March 30, 2012

Microsoft Surface

Sunt nevoit sa va arat aceasta inventie, pentru a putea impartasi ulterior,cu voi, una derivata din aceasta asadar, imi cer scuze ca vin cu o chestie veche, dar va prefigureaza ceva nou ;).

Ce este Microsoft Surface?

Microsoft Surface, primul computer tip suprafaţă disponibil comercial de la Microsoft Corp, transformă o suprafata obişnuită într-un vibrant si interactiv computer. Produsul oferă o interacţiune lipsita de efort cu conţinutul digital prin gesturi naturale, atingeri şi obiecte fizice. În esenţă, este o suprafaţă care prinde viaţa cand vine vorba de explorare, de învăţare, de a impartasi, de a crea, de a cumpărara şi de mult mai mult.
În curând va fi disponibil în restaurante, hoteluri, unitatile de comerţ cu amănuntul şi de divertisment, locuri publice, această experienţă va transforma modul în care oamenii cumpara, iau masa, se distreaza şi trăiesc. Utilizatorii pot aseza obiecte fizice pe suprafaţa pentru a declanşa diverse tipuri de răspunsuri digitale , inclusiv transferul de conţinut digital.

No comments:

Post a Comment