,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Friday, June 28, 2013

HIGH JET [București]/ Les Animaux/ Ilie & Christu @ Ciric - 2013

Sâmbătă 29 iunie, Brain Events deschide sezonul de petreceri estivale în aer liber, în afara orașului. Ne bucuram de aer curat, natura, voie buna și multa muzica de dans la Ciric, la baza de agrement Sindi (fosta Cocosul de Aur), alături de:

●HIGH JET [București]
●Les Animaux [Iași]
●Ilie & Christu [Iași]

HIGH JET, aka Eusebio & Waar, sunt un duo binecunoscut din București, format în 2009. Băieții s-au remarcat printr-un amestec prin de bass, ritmuri armonioase de drum machine și o tenta de experimental.
Dupa ce au lansat 3 single-uri ('New Kox On The Block', 'Circus Part 1' si 'Wake Up And Smell The Coffin'), câteva piese în colaborare cu artiști locali din rap și remixuri pentru artiști precum Von Stroke, Tunng sau ROA, urmează și primul EP al lor, intitulat "The Movie", ce își așteaptă lansarea.
Au împărțit scena cu nume internaționale mari precum Scream, Kode9, Baauer, Slow Magic sau Giraffage.

HIGH JET, virtual
www.facebook.com/dahighjet

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zămislit din dorința si plăcerile de cules si prezentat melodii cu gust disco, lejere, vocale, din dragoste pentru bătaia 4 pe 4, de dans, proiectul interstelar al tânărului Ion Coroi - personalitate multi-reptiliana, se face prezent prin mintea , sufletul si cosmosul LES ANIMAUX.
Călătoria isi vede începutul gingas si spectrul energetic e inca neexplorat dar taina astrelor pare ca dezvăluie un amant al tuturor sufletelor cosmice, priceput si vrednic, asemeni unui grădinar grozav ce știe sa ducă la rodnicie sămânţa, intrinsec capabila să producă fructul.

Les Animaux, virtual
www.facebook.com/lsnmx

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artwork: Setsuna.

Intrare: 15 ron.Informații utile : party-ul se desfășoară în baza de agrement Sindi (fosta Cocosul de Aur). Ca si puncte de reper, se trece de Hotel Ciric, apoi de Skin Summer Lounge și în capătul străzii e baza Sindi. La intrare e amenajata parcare auto, e și statie de taxi in zona iar pentru cei ce prefera mijloc de transport in comun, din stația RATP Tg. Cucu sunt microbuze care circula pana la Ciric. Cursele sunt la 30 minute iar ultimul microbuz pleacă din Tg. Cucu la ora 21.45. Dimineață prima cursa dintre Ciric e la ora 7.
No comments:

Post a Comment