,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Tuesday, March 13, 2012

Winsuit base jumping

Wingsuit flying este arta de a zbura cu un costum special numit wingsuit( costum aripa), care imbraca corpul uman intr-un material usor in forma de aripa ce creeaza portanta. Costumul uneste cu material material spatiu dintre picioare si cel diintre maini si corp fiind cunoscut si sub denumirea de costumul omului zburator sau costum de veverita. Un astfel de costum poate fi utilizat din orice punct aflat la o altitudine mare precum cele utilizate pt Skydiving (salt din avion) sau Base jumping(salt din punct fix). Principala calitate a costumului este aceia ca reduce viteza de cadere de la 118-136 de mile pe ora la 50 de mile pe ora, oferind mai mult control in zbor. Acest costum se poarta cu o parasuta necesara aterizarii.

Acest filmuletz este cel mai bun dintre toate cele vehiculate pe net pe aceasta tema.Recunosc ca daca as supravietui o data unei astfel de experiente....m-as duce sa-mi beau mintile pt restul vietii sau m-as retrage in rugaciune si post.

No comments:

Post a Comment