,

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=201c16d90&campaign_unique=7c0960f13&unique=38c51cf33

Sunday, March 11, 2012

Raymond

Raymond este un film despre povestea unui instructor de inot din Douche les Mines, care incearca cu ajutorul unor descoperiri stintifice " fantastice" sa isi indeplineasca visul – de a inota cu balenele.

In timpul reeducarii sale, observ cateva comportamente uzuale in randul oamenilor, gen: statul la coada sau dansul in discoteca , ce au fost ironizate intr-un mod foarte fin de realizatori.

"Bif" reprezinta un colectiv de regizori incubati in cadrul studioului The Mill din Londra. Filmul a fost creea ca o combinatie de actiune live si animatie 3D. Partea principala creata in 3D a fost aceea a reprogramarii lui Raymond in Laborator, si aici este lucul in care cei de la BIF au demonstrat stiulu lor unic . O alta parte in care cei de la The Mill cred ca echipa BIF a excelat este "look"-ul filmului. Acesta se prezinta ca o combinatie dintre o stilizare foarte cool si fotorealism, ceea ce ii ofera filmului un aer sofisticat .

Festivaluri, premii si difuzari la:

Awards, Clermont Ferrand, Brooklyn, Tabor (Croatia)





Echipa

RegizorBIF
Fabrice Le Nezet, Francois Roisin, Jules Janaud)

Scenarist
BIF (Fabrice Le Nezet, Francois Roisin, Jules Janaud)

Producator
The Mill

Editor
BIF(Fabrice Le Nezet, Francois Roisin, Jules Janaud)

Director de imagine
Mathieu Plainfossé et Mahdi Lepart

Sunet
Jean-Baptiste St Pol

Musica
Para One

Distributia :

vocea din fundal: Alain Choquet

Raymond: Antoine Ménard

No comments:

Post a Comment